Vi på LUMERI™ älskar ljus! Vi utvecklar och tillverkar innovativa LED-belysningsprodukter, som ger mer valuta för pengarna än något annat märke på marknaden idag.

About Lumeri banner

VÅRA PRODUKTER

LED-belysningsindustrin utvecklas ständigt. Vi på LUMERI™ strävar efter att inte bara följa med i den senaste utvecklingen – vi strävar efter att ligga i täten och alltid kunna erbjuda våra kunder de senaste och mest avancerade belysningsprodukterna!

About Lumeri banner

VÅRA LÖFTEN

Våra produkter är de bästa. Det vet vi, men vi vet också att du inte vet det. Därför, för att hjälpa våra kunder att känna sig lika säkra på våra produkter som vi själva är, erbjuder vi 3 års garanti och 30 dagars full returrätt på varje enskild produkt vi tillverkar. Om du inte gillar produkten ger vi dig pengarna tillbaka. Men vi är tämligen övertygade om att du också kommer att älska våra produkter!

About Lumeri banner

DISTRIBUTIONSKEDJAN

Vi strävar efter att kunna erbjuda helt överlägsna produkter till mer fördelaktiga priser än någon annan. Därför har vi valt bort den vanliga distributionskedjan, som du antagligen är välbekant med.

Normalt måste tillverkare av LED-ljus sälja sina produkter till en distributör. Distributören säljer sedan vidare produkterna till en fysisk butik eller webbutik, som slutligen säljer produkten till dig – konsumenten. När du köper produkten har den alltså redan köpts och sålts flera gånger – och mer och mer vinstmarginal har lagts till för varje steg. En vinstmarginal som du som konsument i slutändan kommer att tvingas betala för.

Allt detta vill vi ändra på och därför kommer du inte att kunna hitta våra produkter ute i någon butik. Du kan bara köpa våra produkter just här, på vår egen officiella webbplats. När du köper en av våra produkter köper du den direkt av oss. Inga extra kostnader för att smörja distributions- och detaljhandelskedjan tillkommer.